Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de Havenland Run.

Naast een parcours door een indrukwekkend décor bieden we jou ook een uitgebreid deelnamepakket aan:

 • Tijdsopname door middel van een chip
 • Bevoorrading onderweg en aan de finish
 • Kleedkamers en douches
 • Gratis bewaarplaats voor sporttassen
 • Uitslagen beschikbaar online
 • Parcoursbeschrijving
 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd. Meer info

Programma zondag 12 november

 • 8u: afhalen borstnummer + start daginschrijvingen
 • 9u-9u30: vrije start run 21km
 • 9u30-10u: vrij start run 12km
 • 10u-10u15: vrije start run 8km


Finish sluit om 17u30.

Locatie

Start & finish: KSK Kallo, Kapeldijkstraat, 9120 Beveren.

 • Parcours 21km: 3 bevoorradingsposten onderweg. Na 5,5km, 14,5km en 16,5km
 • Parcours 12km: 2 bevoorradingsposten onderweg. Na 6km en 8km.
 • Parcours 8km: 1 bevoorradingspost onderweg. Na 6,3km.


We proberen de Havenland Run op een milieubewuste manier te organiseren. Zo zullen bij de bevoorradingsposten GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3. Bevoorrading bestaat uit water, sportdrank, fruit en koeken. Aan de finish krijg je nog een medaille en een koek.

Parking: parking DEME (Scheldedijk 30, 2070 Zwijndrecht). Parkeren in Kallo-centrum is VERBODEN!

Met de fiets?

Woon je in de buurt? Kies dan voor een duurzame mobiliteitsoplossing en kom gewoon met de fiets naar KSK Kallo. Zo ben je meteen opgewarmd om aan je tocht te beginnen.

Met DeWaterbus?

Kom je vanuit Antwerpen-centrum? Neem dan DeWaterbus! Met haltes aan Sint-Anna en het Steenplein vaart DeWaterbus je tot aan halte ‘Zwijndrecht’ van hieruit kan je de shuttlebus richting de eventsite nemen. Stippel hier je route uit.

Met de auto?

Opgelet: parkeren in Kallo-centrum is NIET mogelijk. De politie zal wildparkeerders beboeten! Je kan gebruik maken van de parking bij DEME (Scheldedijk 30, 2070 Zwijndrecht), hier zijn voldoende plaatsen beschikbaar. Om de 10 minuten vertrekt er een shuttlebus naar KSK Kallo, waar je je borstnummer kan afhalen.

 • Kom je vanuit Antwerpen, Brussel of Limburg, neem dan afrit 8 (Waaslandhaven-Oost) op de E34
 • Kom je vanuit Gent, neem dan afrit 9 (Melsele) op de E34


Shuttlebussen

Er worden shuttlebussen voorzien tussen DEME en KSK Kallo, om de 10 minuten rijdt er een bus tussen de parking en eventsite. Vertrek dus zeker op tijd, hou rekening met 20 minuten extra reistijd.

Dienstregeling shuttlebussen: van 7u30 tot 17u30 (op zondag 12 november).

Afhalen borstnummer

Wie ingeschreven is, ontvangt een bevestigingsmail met daarin zijn/haar e-ticket. Met dit e-ticket kan je op zondag 12 november (vanaf 8u00) jouw borstnummer in de inschrijvingszone afhalen. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox.

Wie ingeschreven is via een groep, kan zijn/haar borstnummer niet persoonlijk afhalen, maar moet zich wenden tot de groepsverantwoordelijke. Deze persoon zal instaan voor het afhalen en het verdelen van de borstnummers van de hele groep.

Afhalen T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je startnummer een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand jouw shirt ophalen.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

De tijdsmeting gebeurt via een elektronische chip. Deze chip, aan de achterzijde van het borstnummer, meet de nettotijd tussen start en finish. Dat betekent dat je tijd pas begint te lopen als je over de startlijn passeert. Deze extra service zorgt voor een meer correcte tijdsopname.

Deze chip is in de inschrijvingsprijs inbegrepen en moet na de wedstrijd niet meer worden gerecupereerd.

Plooi het borstnummer niet en verwijder de stickertjes op de chip niet.

Aan de start/finish kan je gebruik maken van de kleedkamers en douches van KSK Kallo.

Je kan je sporttas afgeven aan de stand “bewaarplaats sporttassen” die zich op dezelfde locatie bevindt. Er zal een genummerde sticker op je tas gekleefd worden. Hetzelfde nummer wordt ook op je borstnummer gekleefd. Na het lopen kan je enkel op vertoon van je borstnummer met deze sticker je sporttas terug ophalen.

Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

We proberen de Havenland Run op een milieubewuste manier te organiseren. Zo zullen bij de bevoorradingsposten GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3.