Inschrijven Havenland Run

Inschrijvingen openen binnen: 

Days
Hours
Minutes
Seconds

Online voorinschrijvingen

Havenland Run  (12/11)

Afstanden

Tarief t.e.m.11/11

8 km

€ 13

12 km

€ 19

21 km

€ 29

Borstnummers kan je op 12 november vanaf 8u00 afhalen aan de inschrijvingszone. Je ontvangt deze op vertoon van je e-ticket.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. zondag 29 oktober – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met zondag 29 oktober.

  • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 12 november en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
Schrijf je groep online in–>

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Havenland Run & Walk. Lees deze voorwaarden grondig na.

Daginschrijvingen

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Afstanden

Tarief 

8 km

€ 16

12 km

€ 22

21 km

€ 32

T-shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van de Havenland Run & Walk 2023 bestellen.

Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts € 15.

Opvouwbaar bekertje

Tijdens de Havenland Run werken we met bevoorradingen zonder wegwerpbekers. Je kan op het event een opvouwbaar bekertje kopen voor € 3.