Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de Havenland Walk.

Naast een parcours door een indrukwekkend décor bieden we jou ook een uitgebreid deelnamepakket aan:

  • Bevoorrading onderweg en aan de finish
  • Parcoursbeschrijving online
  • Exclusieve herinneringsmedaille
  • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd. Meer info

Programma zaterdag 6 november

17u: afhalen polsbandje + start daginschrijvingen
17u – 19u: vrije start walk 8 km & 12 km

Locatie

Start & finish: KSK Kallo, Kapeldijkstraat, 9120 Beveren.

Afhalen polsbandje

Wie ingeschreven is, ontvangt een bevestigingsmail met daarin zijn/haar e-ticket. Met dit e-ticket kan je op zaterdag 6 november (vanaf 17u) jouw polsbandje in de inschrijvingszone afhalen. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox.

Wie ingeschreven is via een groep, kan zijn/haar polsbandje niet persoonlijk afhalen, maar moet zich wenden tot de groepsverantwoordelijke. Deze persoon zal instaan voor het afhalen en het verdelen van de polsbandjes van de hele groep.

Afhalen T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je polsbandje een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand jouw shirt ophalen.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

We proberen de Havenland Walk op een milieubewuste manier te organiseren. Zo zullen bij de bevoorradingsposten GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3.

Met de fiets?

Woon je in de buurt? Kies dan voor een duurzame mobiliteitsoplossing en kom gewoon met de fiets naar KSK Kallo. Zo ben je meteen opgewarmd om aan je tocht te beginnen.

Met DeWaterbus?

Kom je vanuit Antwerpen-centrum? Neem dan DeWaterbus! Met haltes aan Sint-Anna en het Steenplein vaart DeWaterbus je tot aan halte ‘Zwijndrecht’ van hieruit kan je de shuttlebus richting de eventsite nemen. Stippel hier je route uit.

Met de auto?

Opgelet: parkeren in Kallo-centrum is NIET mogelijk. Je kan gebruik maken van de parking bij DEME (Scheldedijk 30, 2070 Zwijndrecht), hier zijn voldoende plaatsen beschikbaar. Om de 10 minuten vertrekt er een shuttlebus naar KSK Kallo, waar je je polsbandje kan afhalen.

  • Kom je vanuit Antwerpen, Brussel of Limburg, neem dan afrit 8 (Waaslandhaven-Oost) op de E34
  • Kom je vanuit Gent, neem dan afrit 9 (Melsele) op de E34

Volg van hieruit de signalisatie richting DEME. In Kallo-centrum worden een aantal straten afgesloten, gebruik daarom GEEN GPS.

Shuttlebussen

Er worden shuttlebussen voorzien tussen DEME en KSK Kallo, om de 10 minuten rijdt er een bus tussen de parking en eventsite. Vertrek dus zeker op tijd, hou rekening met 20 minuten extra reistijd.

Dienstregeling shuttlebussen: van 16u30 tot 23u (op zaterdag 6 november).

Save the date!

5-6/11/2022