Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de Havenland Walk.

Naast een parcours door een indrukwekkend décor bieden we jou ook een uitgebreid deelnamepakket aan:

  • Bevoorrading onderweg en aan de finish
  • Parcoursbeschrijving online
  • Exclusieve herinneringsmedaille
  • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd. Meer info

Programma zondag 13 november

  • 11u: afhalen polsbandje + start daginschrijvingen
  • 11u-12u: vrije start walk 19km
  • 11u-13u30: vrije start walk 8,5km en 12,5km

Finish sluit om 17u.

Locatie

Start & finish:
Jeugdcentrum Prosperpolder, St-Engelbertusstraat 5, 9130 Beveren

Adres in te geven in je GPS: Sint-Antoniusweg Beveren.

Aan het Jeugdcentrum in Prosperpolder is er geen plaats om te parkeren, je kan je auto parkeren op de officiële parkings aangegeven op het parkingplan. Van hieruit voorzien wij gratis shuttlebussen die je tot aan de start brengen (ongeveer 10min rijden). Hou dus zeker rekening met deze verplaatsing om tijdig aan je tocht te beginnen. Ter plekke voorzien wij genoeg borden en stewards om dit vlot te laten verlopen. Ook na het evenement brengen de shuttlebussen je terug naar je parking. Honden zijn toegelaten op de shuttlebussen.

Vertrek eerste shuttle vanaf de parkings naar Eventsite: 07u45
Vetrek laatste shuttle vanaf Eventsite naar parkings: 18u00

Afhalen polsbandje

Wie ingeschreven is, ontvangt een bevestigingsmail met daarin zijn/haar e-ticket. Met dit e-ticket kan je op zondag 13 november (vanaf 11u) jouw polsbandje in de inschrijvingszone afhalen. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox.

Wie ingeschreven is via een groep, kan zijn/haar polsbandje niet persoonlijk afhalen, maar moet zich wenden tot de groepsverantwoordelijke. Deze persoon zal instaan voor het afhalen en het verdelen van de polsbandjes van de hele groep.

Afhalen T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je polsbandje een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand jouw shirt ophalen.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

We proberen de Havenland Walk op een milieubewuste manier te organiseren. Zo zullen bij de bevoorradingsposten GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3.