Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de Havenland Run.

Naast een parcours door een indrukwekkend décor bieden we jou ook een uitgebreid deelnamepakket aan:

 • Tijdsopname door middel van een chip
 • Bevoorrading onderweg voor de 12,5 en 19 km (2x) en aan de finish
 • Kleedkamers en douches (beperkt)
 • Gratis bewaarplaats voor sporttassen
 • Uitslagen beschikbaar online
 • Parcoursbeschrijving online
 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd. Meer info

Programma zondag 13 november

 • 8u: afhalen borstnummer + start daginschrijvingen
 • 9u-9u30: vrije start run 19km
 • 9u30-10u: vrij start run 12,5km
 • 10u-10u30: vrije start run 8,5km + CM Duorun

Finish sluit om 17u.

Locatie

Start & finish: Jeugdcentrum Prosperpolder, St-Engelbertusstraat 5, 9130 Beveren

Adres in te geven in je GPS: Sint-Antoniusweg Beveren.

Aan het Jeugdcentrum in Prosperpolder is er geen plaats om te parkeren, je kan je auto parkeren op de officiële parkings aangegeven op het parkingplan. Van hieruit voorzien wij gratis shuttlebussen die je tot aan de start brengen (ongeveer 10min rijden). Hou dus zeker rekening met deze verplaatsing om tijdig aan je tocht te beginnen. Ter plekke voorzien wij genoeg borden en stewards om dit vlot te laten verlopen. Ook na het evenement brengen de shuttlebussen je terug naar je parking. Honden zijn toegelaten op de shuttlebussen.

Vertrek eerste shuttle vanaf de parkings naar Eventsite: 07u45
Vetrek laatste shuttle vanaf Eventsite naar parkings: 18u00

Afhalen borstnummer

Wie ingeschreven is, ontvangt een bevestigingsmail met daarin zijn/haar e-ticket. Met dit e-ticket kan je op zondag 13 november (vanaf 8u00) jouw borstnummer in de inschrijvingszone afhalen. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox.

Wie ingeschreven is via een groep, kan zijn/haar borstnummer niet persoonlijk afhalen, maar moet zich wenden tot de groepsverantwoordelijke. Deze persoon zal instaan voor het afhalen en het verdelen van de borstnummers van de hele groep.

Afhalen T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je startnummer een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand jouw shirt ophalen.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

De tijdsmeting gebeurt via een elektronische chip. Deze chip, aan de achterzijde van het borstnummer, meet de nettotijd tussen start en finish. Dat betekent dat je tijd pas begint te lopen als je over de startlijn passeert. Deze extra service zorgt voor een meer correcte tijdsopname.

Deze chip is in de inschrijvingsprijs inbegrepen en moet na de wedstrijd niet meer worden gerecupereerd.

Plooi het borstnummer niet en verwijder de stickertjes op de chip niet.

Aan de start/finish kan je gebruik maken van de kleedkamers van het Jeugdcentrum. Er is – zeer beperkt – mogelijkheid tot douchen.  

Je kan je sporttas afgeven aan de stand “bewaarplaats sporttassen” die zich op dezelfde locatie bevindt. Er zal een genummerde sticker op je tas gekleefd worden. Hetzelfde nummer wordt ook op je borstnummer gekleefd. Na het lopen kan je enkel op vertoon van je borstnummer met deze sticker je sporttas terug ophalen.

Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

We proberen de Havenland Run op een milieubewuste manier te organiseren. Zo zullen bij de bevoorradingsposten GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3.

Tijdens de CM-Duorun loop je het parcours van 8,5 km met z’n tweeën. Je ontvangt de borstnummers (voor de 2 lopers) in ruil voor je e-ticket aan de inschrijvingszone bij Jeugdcentrum Prosperpolder. Aan de stand van CM kan je de T-shirts en jullie buddyline ophalen. Je kan vrij starten tussen 10u en 10u30.