Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de Havenland Run.

Naast een parcours door een indrukwekkend décor bieden we jou ook een uitgebreid deelnamepakket aan:

  • Tijdsopname door middel van een chip
  • Bevoorrading onderweg voor de 12 en 21 km (2x) en aan de finish
  • Kleedkamers en douches
  • Gratis bewaarplaats voor sporttassen
  • Uitslagen beschikbaar online
  • Parcoursbeschrijving online
  • Exclusieve herinneringsmedaille
  • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd. Meer info

Programma zondag 7 november

8u: afhalen borstnummer + start daginschrijvingen
9u – 9u30: vrije start run 21 km
9u30 – 10u: vrije start run 8 km + CM-Duorun
10u30 – 11u30: vrije start run 12km

Locatie

Start & finish: KSK Kallo, Kapeldijkstraat, 9120 Beveren.

Afhalen borstnummer

Wie ingeschreven is, ontvangt een bevestigingsmail met daarin zijn/haar e-ticket. Met dit e-ticket kan je op zondag 7 november (vanaf 8u00) jouw borstnummer in de inschrijvingszone afhalen. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox.

Wie ingeschreven is via een groep, kan zijn/haar borstnummer niet persoonlijk afhalen, maar moet zich wenden tot de groepsverantwoordelijke. Deze persoon zal instaan voor het afhalen en het verdelen van de borstnummers van de hele groep.

Afhalen T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je startnummer een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand jouw shirt ophalen.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

De tijdsmeting gebeurt via een elektronische chip. Deze chip, aan de achterzijde van het borstnummer, meet de nettotijd tussen start en finish. Dat betekent dat je tijd pas begint te lopen als je over de startlijn passeert. Deze extra service zorgt voor een meer correcte tijdsopname.

Deze chip is in de inschrijvingsprijs inbegrepen en moet na de wedstrijd niet meer worden gerecupereerd.

Plooi het borstnummer niet en verwijder de stickertjes op de chip niet.

Aan de start/finish kan je gebruik maken van de kleedkamers en douches van KSK Kallo.

Je kan je sporttas afgeven aan de stand “bewaarplaats sporttassen” die zich op dezelfde locatie bevindt. Er zal een genummerde sticker op je tas gekleefd worden. Hetzelfde nummer wordt ook op je borstnummer gekleefd. Na het lopen kan je enkel op vertoon van je borstnummer met deze sticker je sporttas terug ophalen.

Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

We proberen de Havenland Run op een milieubewuste manier te organiseren. Zo zullen bij de bevoorradingsposten van de 12 en 21 km GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3.

Tijdens de CM-Duorun loop je het parcours van 8 km met z’n tweeën. Je ontvangt de borstnummers (voor de 2 lopers) in ruil voor je e-ticket aan de inschrijvingszone bij KSK Kallo. Aan de stand van CM kan je de T-shirts en jullie buddyline ophalen. Je kan vrij starten tussen 9u30 en 10u.

Met de fiets?

Woon je in de buurt? Kies dan voor een duurzame mobiliteitsoplossing en kom gewoon met de fiets naar KSK Kallo. Zo ben je meteen opgewarmd om aan je tocht te beginnen.

Met DeWaterbus?

Kom je vanuit Antwerpen-centrum? Neem dan DeWaterbus! Met haltes aan Sint-Anna en het Steenplein vaart DeWaterbus je tot aan halte ‘Zwijndrecht’ van hieruit kan je de shuttlebus richting de eventsite nemen. Stippel hier je route uit.

Met de auto?

Opgelet: parkeren in Kallo-centrum is NIET mogelijk. Je kan gebruik maken van de parking bij DEME (Scheldedijk 30, 2070 Zwijndrecht), hier zijn voldoende plaatsen beschikbaar. Om de 10 minuten vertrekt er een shuttlebus naar KSK Kallo, waar je je borstnummer kan afhalen.

  • Kom je vanuit Antwerpen, Brussel of Limburg, neem dan afrit 8 (Waaslandhaven-Oost) op de E34
  • Kom je vanuit Gent, neem dan afrit 9 (Melsele) op de E34

Volg van hieruit de signalisatie richting DEME. In Kallo-centrum worden een aantal straten afgesloten, gebruik daarom GEEN GPS.

Shuttlebussen

Er worden shuttlebussen voorzien tussen DEME en KSK Kallo, om de 10 minuten rijdt er een bus tussen de parking en eventsite. Vertrek dus zeker op tijd, hou rekening met 20 minuten extra reistijd.

Dienstregeling shuttlebussen: van 7u30 tot 14u (op zondag 7 november).

Save the date!

5-6/11/2022