Havenland Run & Walk keert op 12 november terug naar de roots in Kallo

Golazo
Golazo

Na een uitstapje naar Prosperpolder en Grenspark Groot Saeftinghe vorig jaar keert de Havenland Run & Walk dit jaar terug naar Kallo. Zondag 12 november is de dag waarop lopers en wandelaars vanuit dit stemmige Waaslandse dorp de prachtige natuur in en rond de Antwerpse haven kunnen ontdekken. Online inschrijven voor de zesde editie van de Havenland Run & Walk kan vanaf nu.

Zowel voor de lopers als voor de wandelaars is er keuze uit drie afstanden: 8, 12 of 21 km. Start en finish liggen aan de terreinen van KSK Kallo in de Kapeldijkstraat. Het parcours slingert door het dorpscentrum van Kallo, natuurgebied het Rietveld, langs Fort Sint-Marie en nog veel meer cultuurhistorische plekjes en verrassend groene oases in het havengebied. Al zijn op de achtergrond machtige kranen en containers ook altijd en overal aanwezig. De Haveland Run & Walk biedt een fascinerende mix van sportief bewegen, havenbedrijvigheid en groene landschappen.

“De Havenland Run & Walk blijft voor Port of Antwerp-Bruges en Maatschappij Linkerscheldeoever het evenement bij uitstek om het grote publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de diversiteit van het havengebied: natuur, de continue bedrijvigheid, spectaculaire vergezichten – je vindt het hier allemaal. Na de editie met een parcours in Grenspark Groot Saeftinghe vorig jaar, zijn we als naamsponsors tevreden dat de Havenland Run & Walk terugkeert naar het bruisende hart van de Waaslandhaven. Lopers en wandelaars beleven zo van binnenuit die typische mix die het havengebied zo uniek maakt.”

Online inschrijven voor de zesde editie van de Havenland Run & Walk kan vanaf nu.

PRAKTISCHE INFO HAVENLAND RUN & WALK

Programma zondag 12 november 2023:

• Run:
o 9u-9u30: vrije start run 21 km
o 9u30-10u: vrij start run 12 km
o 10u-10u15: vrije start run 8 km

• Walk:
o 10u30-11u: vrije start walk 21 km
o 10u30-13u: vrije start walk 8 km en 12 km
o Finish sluit om 17u30

Start & finish:

KSK Kallo, Kapeldijkstraat, 9120 Beveren

Deel dit bericht