Lees deze belangrijke info en kom zondag zonder zorgen aan de start!

1_DP2_0031

Deze zondag verwelkomen we jou in Prosperpolder.

Wil jij zonder zorgen aan de start komen van je tocht? Lees zeker dan onderstaande tips & tricks goed door.

 1. In Prosperpolder kan je niet parkeren we vragen je om uitsluitend op de aangegeven parkings te parkeren. Wij voorzien genoeg parking voor alle deelnemers. Je kan gebruik maken van de parking MPET of parking Blikken, bekijk het parkingplan hier. Geef het volgende adres in je GPS in: Sint-Antoniusweg, Beveren. Ter plekke volg je de borden en de aanwijzingen van de stewards om naar de juiste parking te gaan. Van hieruit neem je de gratis shuttlebus (+-10min.) naar het Jeugdcentrum Prosperpolder. Na het evenement brengen deze bussen je ook terug naar de parkings. De politie zal optreden tegen wildparkeerders. Honden zijn toegelaten op de shuttlebus.
 2. Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag 13 november vanaf 8u jouw borstnummer (voor de lopers) en vanaf 11u jouw polsbandje (voor de wandelaars) afhalen aan de inschrijvingszone in het Jeugdcentrum Prosperpolder. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox. Ook hier geen e-ticket? Zorg dan dat je je identiteitskaart of een betalingsbewijs bij de hand hebt.
 3. Zowel lopers als de wandelaars kunnen vrij starten binnen het daarvoor voorziene tijdslot. Bekijk hieronder wanneer jij kan starten:
  • Run:
   • 9u-9u30: vrije start run 19km
   • 9u30-10u: vrije start run 12,5km
   • 10u-10u30: vrije start run 8,5km + CM Duorun
  • Walk:
   • 11u-12u: vrije start walk 19km
   • 11u-13u30: vrije start walk 8,5km en 12,5km
   • Tussen 10u-11u zal het enorm druk zijn aan de parkings, start,… Kom als wandelaar best wat later.
 4. Wees steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, zeker ook voorafgaand aan je wedstrijd! We voorzien 1 bevoorrading voor de 8.5km en 12.5km, indien je hebt gekozen voor de 19km krijg je 2 bevoorradingen. Steeds met water, sportdrank en snacks. Ook aan de finish krijg je nog een heel wat lekkers, samen met je medaille.
 5. Uiteraard willen we het afval ook tot een minimum beperken, daarom zullen er geen wegwerpbekers beschikbaar zijn op de bevoorradingspost. Je zal dus je eigen bekertje of flesje moeten meenemen. Je kan dit ook ter plaatse voor de wedstrijd in de shop kopen voor € 3.
 6. Samen schoon schip maken! De Havenland Run & Walk wordt op een milieubewuste manier georganiseerd. Ontdek hier hoe ook jij je steentje kan bijdragen.
 7. Het parcours is volledig bepijld. De te volgen pijlen tonen we vlak voor de start. Zoals bij de meeste trails zijn er geen km-borden voorzien.
 8. Heb je nog geen T-shirt van de Havenland Run & Walk besteld? Je kan ter plaatse in de shop nog een T-shirt kopen voor € 12. (zolang de voorraad strekt).
 9. Een gratis bewaarplaats sporttassen is voorzien vlakbij de inschrijvingen. Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken. Neem zeker ook een paar droge schoenen mee voor nadien.
 10. Na je tocht kan je een warme douche nemen en je omkleden in de kleedkamers van het Jeugdcentrum Prosperpolder. Opgelet! Jullie zijn met velen en het aantal douches zijn beperkt.
 11. Praat jij graag nog even na over je avontuur? Het feest gaat gewoon verder in den Angeluus. Wat ons betreft het leukste café van Vlaanderen. Hier kan je nog iets eten en drinken in een gezellige sfeer.
 12. Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die zich willen inschrijven? Inschrijven kan nog steeds online t.e.m. zaterdagavond of ter plaatse op zondagochtend vanaf 8u voor de lopers en vanaf 11u voor de wandelaars.

Tot zondag in Prosperpolder!

 

Deel dit bericht