Samen over de finishlijn met je knuffelcontact tijdens de CM-Duorun

hvl0312

Ook de CM-Duorun kon dit jaar niet ontbreken op deze aangepaste editie van de Havenland Run & Walk. Samen met je loopbuddy loop je als superhero en sidekick een afstand van 8 km door een prachtig stukje natuur in de Antwerpse Haven.

Benieuwd naar de CM-Duorun?

Tijdens een CM-Duorun lopen de deelnemers een vooraf uitgestippeld parcours in duo, aan elkaar vastgemaakt met een buddyline. Een buddyline bestaat uit twee polsbandjes die aan elkaar verbonden zijn door een elastische band van ongeveer 70 cm.

Op die manier zijn deelnemers tegelijk elkaars superheld en sidekick en helpen ze elkaar vooruit wanneer het moeilijk wordt. Een CM-Duorun beëindig je sowieso met een glimlach op het gezicht, want: ‘Yes, you did it… together’.

Zoals de rest van de Havenland Run & Walk zal ook tijdens de CM-Duorun rekening gehouden worden met de geldende maatregelen i.v.m. COVID-19. Belangrijk: je loopbuddy kan momenteel enkel iemand uit je bubbel of je knuffelcontact zijn. De 1,5 meter afstand tussen de lopers kan immers niet gegarandeerd worden omwille van de buddyline.

Heb je genoten van je winterse CM-Duorun? Deel het met onze partner CM door leuke foto’s te delen op je Facebook- of Instagrampagina met de hashtag #CMDuorun en ontvang nog een leuk gadget nadien.

Deel dit bericht